• 040-5688578
  • info(at)elliina.net

Me

 

             

 

Elina Kallionpää

 

Omistaja

Kynsimuotoilija

Sokeroija

Lash Lift taivutukset

Rakennekynsi-
kouluttaja

Verkkokauppavastaava

Markkinointivastaava

Lue lisää...

 

  

Niina Kostiainen

 

Yrittäjä

Kosmetologi

Sokeroija

Ripsiteknikko

Lue lisää...

 

         

 

 

 

Elliina Kauneus- ja Kynsistudio on vuonna 2006 perustettu kauneudenhoitoalan perheyritys. Studio palvelee sinua aivan Turengin keskustassa. Studioomme on esteetön kulku. Tarjoamme laajan valikoiman monipuolisia ja tehokkaita hoitoja ja tuotteita koko keholle. Studiostamme löydät myös laadukkaat tuotteet kotiin maahantuojan hinnoin.

 

Ajatuksenamme on ollut alusta alkaen palvella asiakasta laadukkaalla ja huolellisella työllä. Jotta asiakas saa parhaan mahdollisen hoitotuloksen, varaamme hoitoihin riittävästi aikaa. Haluamme palvella asiakasta yksilöllisesti ja laadukkaasti. Osa tuotteista on käytössä myös hoitolassamme. Voit aina kysyä tuotteistamme ja niiden sopivuudesta juuri sinun ihollesi.

 

Teemme palvelutalokäyntejä. Osallistumme tilauksesta myös kaikenlaisiin tapahtumiin, kuten tykytapahtumiin, naisteniltoihin ja polttareihin. Meiltä saatavilla myös erilaisia kauneusiltoja ja luentoja.

 

Elliina.net/kauppa on vuonna 2015 studion yhteyteen avattu palveleva ja asiantunteva suomalainen verkkokauppa, joka myy kauneuden ja hyvinvoinnin tuotteita. Meiltä saat rakennekynsituotteet, koristeet, kynsilakat, vartalonhoito- sekä kauneudenhoitotuotteet. Meillä on laaja  valikoima tuotteita kuluttajille sekä ammattilaisille. Laadukkaat tuotteet ja jatkuvasti laajeneva tuotevalikoima takaavat kauneuden- ja hyvinvoinnin kotihoidossa loistavan lopputuloksen. Toimituksemme ovat luotettavia ja nopeita, pakkaamme jokaisen lähetyksen henkilökohtaisesti kolmansia osapuolia käyttämättä.

 

Elliina maahantuo Mystic Nails- sekä Farmona-sarjoja. Jos sinulla on kysyttäävää ja haluat neuvoa rakennekynsituotteista sovi aika aina etukäteen tai varaa aika nettiajanvarauksesta Elinan kanssa, näin emme häiritse toisen asiakkaan hoitoaikaa.

 

Meiltä saat myös  lahjakortit sekä juuri sinun tarpeillesi räätälöityjä hoitopaketteja. Kysy lisää

Lämpimästi Tervetuloa rentoutumaan, uudistumaan ja ehkä jopa nuorentumaankin 

.