• 040-5688578
  • info(at)elliina.net

Kasvohoidot

 

 

Elliina Kauneus- ja Kynsistudiossa kasvohoidot sekä ihonhoidon opastukset tekee SKY-kosmetologi Niina monen vuoden kokemuksella.

Käytössämme on kaksi laadukasta kasvohoitosarjaa joiden tuotteita on myös kotikäyttöön myynnissä.

Meiltä saat myös varattua ihonhoito-opastus/shoppailu aikoja joko nettiajanvaruksesta tai soittamalla 0405688578.

 

 

 

BDR kasvohoidot 

 

BDR on saksalainen medikaalisen tason ihonhoitosarja joka on niin tehokas, että sen avulla päästään lopputuloksiin, jotka ovat verrattavissa pistoshoidoilla saavutettaviin tuloksiin.

BDR on ainutlaatuinen yhdistelmä metodologiaa, aktiivisia ainesosia ja teknologiaa, joilla saadaan aikaan huikeita tuloksia.

BDR:n laajasti testatut, mutta helppokäyttöiset hoidot ja tuotteet saavat tehokkaasti ja vaivattomasti aikaan tuloksia joita haluat. Teknologian ja ainesosien yhdistelmä koti- ja ammattikäyttöön aktivoi ihon luonnollisen uudistumisprosessin ja on tästä syystä tehokas apu lukuisiin iho-ongelmiin. Metodi on maineensa ansiosta levinnyt jo yli 30 maahan ennätysajassa kauneushoitoloiden sisä- ja ulkopuolella.

 

Me Elliinassa käytetään BDR kasvohoitojen yhteydessä happokuorintoja, timanttihionta- sekä ultraäänilaitteita, ihon tarpeita kuunnellen.

Meiltä saatavilla myös Led-valohoito kasvoille lisäpalveluna.

 

BDR hemmotteleva kasvohoito 79 €

- Sinulle joka haluat ihollesi hemmottelua sekä kosteutusta. Hoidossa ei hoideta ihon ongelmia vaan keskitytään hemmotteluun pitkällä hieronnalla. Nettiajanvaraksen lisäpalveluista voit täydentää hoitokokonaisuutta.

 

BDR ihoa puhdistava kasvohoito 99 €

- Sinulle joka haluat ihollesi tehokasta puhdistusta. Hoidon kokonaisuus katsotaan aina ihon tarpeiden mukaan. Hoito sisältää hierontaa

 

BDR ihoa kiinteyttävä kasvohoito 109 €

- Sinulle joka haluat ihollesi tehokkaita raaka-aineita hoitamaan ikääntymisen merkkejä. Hoidon kokonaisuus katsotaan aina ihon tarpeiden mukaan. Hoito sisältää hierontaa

 

BDR ihoa kosteuttava & vahvistava kasvohoito 89 €

- Sinulle jonka iho on couperoottinen, kuiva ja herkkä ulkoisille ärsykkeille. Hoidon kokonaisuus katsotaan aina ihon tarpeiden mukaan. Hoito sisältää hierontaa

 

BDR nuorten kasvohoito 52 €

 - Hoidossa tehdään hellävarainen mutta tehokas ihonpuhdistus, kosteutetaan ihoa sekä annetaan kotihoito-ohjeita. Ei sisällä hierontaa (Tämä kasvohoito on alle 20-vuotiaille) 

 

BDR ultraäänipuhdistus 49 €

- sis. alkupuhdistus, ihonpuhdistus ultraäänellä, naamio ja hoitovoide

 

BDR timanttihionta 49 €

- sis. alkupuhdistus, timanttihionnan kasvoille, naamio ja hoitovoide

 

BDR konsultaatiohoito 39 €

- Hoidossa tehdään BDR tuotteilla ihonpuhdistus, kuorinta, voide. Hoidon aikana voidaan suunnitella ihon hoidon jatkotoimenpiteitä. Hyvä hoito myös heille jotka haluavat tulla kokeilemaan BDR ihonhoitotuotteita!

 

https://bdrfinland.fi/

 

 

 

MADE IN 7 HEAVEN kasvohoidot

 

7 heaven on kotimainen artesaanikosmetiikan valmistaja jonka tuotteet valmistetaan pienerissä Tampereella. Tuotesarja on syntynyt vuosien työn jälkeen Tamperelaisessa kauneushoitolassa ammattilaisten tarpeisiin. Made in 7 heavenin tuotteet ovat täynnä luonnollisia raaka-aineita ja niissä yhdistyy artesaaniosaaminen että kauneudenhoitoalan pitkä kokemus. Kaikki tuotteet ovat 99-100% luonnollisia ja kaikki tuotteet ovat vegaanisia ja eläinkokeettomia. Made in 7 Heavenille on myönnetty avainlippumerkki. 

 

Meillä Elliinassa käytetään 7 heaven kasvohoitojen yhteydessä timantti- ja ultraäänilaitteita ihon tarpeita kuunnellen. Samalta sarjalta löytyy myös hellävaraiset mutta tehokkaat happokuorinnat. Meillä saatavilla myös lisäpalveluna Led-valohoito kasvoille.

 

 7 heaven hemmotteleva kasvohoito 69 €

- Sinulle joka haluat ihollesi kosteutusta ja hemmottelua. Tässä hoidossa ei hoideta ihon ongelmia vaan keskitytään hemmotteluun pitkän hieronnan kera. Nettiajanvarauksen lisäpalveluista voit voit täydentää hoitokokonaisuutta.

 

7 heaven täydellinen kasvohoito 89 €

- Sinulle joka haluat kasvohoidon mikä sisältää tehokasta hoitoa mutta myös hemmottelua. Hoito sisältää timanttihiontalaitteen sekä ultraäänilaitteen käyttöä tehostamaan ihon uusiutumista, seerumien imeytystä sekä hierontaa.

 

7 heaven nuorten kasvohoito 52 €

 - Hoidossa tehdään hellävarainen mutta tehokas ihonpuhdistus, kosteutetaan ihoa sekä annetaan kotihoito-ohjeita. Ei sisällä hierontaa (Tämä kasvohoito on alle 20-vuotiaille) 

 

Deep Touch happohoito - ikääntyvälle iholle 89 € 

- Sinulle joka haluat tehokkaan kasvojen happohoidon luonnollisilla raaka-aineilla. Suositellaan sarjahoitona. Sisältää myös decolte-, niska-, hartia-alueen hierontaa

 

Pure Touch happohoito - epäpuhtaalle iholle 79 €

- Sinulle joka haluat tehokkaan kasvojen happohoidon luonnollisilla raaka-aineilla. Suositellaan sarjahoitona. Sisältää myös decolte-, niska-, hartia-alueen hierontaa

 

Smooth Touch happohoito - herkälle iholle 69 €

 - Sinulle joka haluat tehokkaan kasvojen happohoidon luonnollisilla raaka-aineilla. Suositellaan sarjahoitona. Sisältää myös decole-, niska-, hartia-alueen hierontaa

 

7 heaven ultraäänipuhdistus 49 €

- sis. alkupuhdistus, ihonpuhdistus ultraäänellä, naamio ja hoitovoide

 

7 heaven timanttihionta 49 €

- sis. alkupuhdistus, timanttihionnan kasvoille, naamio ja hoitovoide

 

 7 heaven konsultaatio hoito 39 €

Hoidossa tehdään 7 heavenin tuotteilla ihonpuhdistus, kuorinta ja naamio. Hoidon aikana voidaan suunnitella ihon hoidon jatkotoimenpiteitä. Hyvä hoito myös heille jotka haluavat tulla kokeilemaan 7 heavenin ihonhoitotuotteita!

 

 https://www.madein7heaven.com/

 

 

LED-valohoito 50 €

Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, seerumit,  naamion sekä 30min valohoidon 

 

LED-valohoito sarjahoitona 7 x 30min 300 €

 

LED-valohoito kasvohoidon yhteydessä 25 €

 

Led-valohoito perustuu eri valojen ihokudosta aktivoivaan ja parantavaan vaikutukseen. Hoito aktivoi solujen toimintaa sekä edistää ihon aineenvaihduntaa mm. lisäämällä kollageenin ja elastiinin tuotantoa. Led-valohoitoa on käytetty pitkän aikaa erilaisten iho-ongelmien, kuten aknen, couperosan, pigmenttimuutosten sekä ruusufinnin hoitoon, mutta myös ihon ikääntymismuutosten hoitoon ja ennaltaehkäisyyn sekä arpien hoitoon.

Led-valohoito on täysin kivuton, turvallinen ja tehokas, kaikille ihotyypeille sopiva hoitomuoto.

 

Lue lisää LED-valohoidosta: twistbe.fi ja https://kotiliesi.fi/ihmiset-ja-ilmiot/muoti-kauneus/led-valohoito/

 

 

Jokainen kasvohoito sisältää maksuttoman ihonhoito-opastuksen sekä kotihoito-ohjeet.

Tervetuloa tehokkaisiin ja hemmotteleviin kasvohoitoihin Elliinaan!