• 040-5688578
  • info(at)elliina.net

Ajanvaraus

 

Olemme avoinna ajanvarauksella sekä joustavasti sopimuksen mukaan.

 

Parhaiten varaat itsellesi hemmotteluajan soittamalla  p. 0405688578 tai sivun alhaalta nettiajanvarauksesta. Jos et löydä nettiajanvarauksesta sinulle sopivaa aikaa niin soittamalla saat joustavasti ajan myös muina aikoina. Yritämme aina vastata puhelimeen mutta hoitotöiden yhteydessä tämä ei ole mahdollista. Jos emme vastaa puheluusi ja haluat että otamme sinuun yhteyttä niin jätä vastaajaan viesti tai lähetä tekstiviestillä soittopyyntö.

 

Ripsipidennyksiin ajat varataan suoraan Lauran numerota p. 0504640608

 

Talon sisäpihalla on 2 kpl Elliinalla merkittyä autopaikkaa johon voit vapaasti jättää autosi. Jos nämä paikat on varattu auton voit jättää tien toiselle puolella olevaan parkkipaikkaan. Ethän pysäköi kerrostalon muille paikoille tai parkkipaikan reunoille.

 

VARAUSEHDOT

Tehdessään varauksen asiakas sitoutuu noudattamaan varausehtoja. Ajanvaraus on sitova. Peruutukset tulee ilmoittaa puhelimitse, jättämällä vastaajaan viesti tai nettiajanvarauksesta 24h ennen varattua aikaa. Tämän jälkeen perutuista ajoista jotka perutaan max. 6 tuntia ennen hoitoa peritään 50 % ja sen jälkeen tai kokonaan peruuttamatta jätetyistä ajoista 75 % hoidon hinnasta. Sähköpostilla, tekstiviestillä tai facen messengerillä ei voi perua tai muuttaa aikoja. Muistattehan saapua paikalle ajoissa ja ilmoittaa myöhästymisestä. Jos myöhästytte enemmän kun 10 min joudumme siirtämään aikanne toiseen ajankohtaan ja veloittaa 50 % hoidostasi.

 

MAKSUVÄLINEET

Maksuvälineenä käy käteinen sekä yleisemmät pankki- ja luottokortit. 

 

ALENNUKSET

Näyttämällä voimassa olevaa opiskelija- tai eläkeläiskorttia saat 10 % alennuksen kaikista normaalihintaisista hoidoista ja tuotteista. Koulutukset ja lahjakortit eivät oikeuta alennuksiin.

 

LAHJAKORTIT NYT MYÖS NETISTÄ

Jos et pääse ostamaan lahjakorttia studiolta niin voit ostaa sen helposti haluamallesi summalle netistä. Osta TÄSTÄ

 

Lämpimästi Tervetuloa rentoutumaan, uudistumaan ja ehkä jopa nuorentumaankin