• 040-5688578
  • info(at)elliina.net

Ajanvaraus

 

Olemme avoinna ajanvarauksella.

 

(Tilamme jakaa ainoastaan sermi joten jos tahdot hemmotteluajan esim hierontaan tai kasvohoitoon niin ettei tilassa ole muita asiakkaita hoidoissa niin soita 0405688578)

 

Talon sisäpihalla on 2 kpl Elliinalla merkittyä autopaikkaa johon voit vapaasti jättää autosi. Jos nämä paikat on varattu auton voit jättää tien toiselle puolella olevaan parkkipaikkaan. Ethän pysäköi kerrostalon muille paikoille tai parkkipaikan reunoille.

 

VARAUSEHDOT

Tehdessään varauksen asiakas sitoutuu noudattamaan varausehtoja. Ajanvaraus on sitova. Peruutukset tulee ilmoittaa puhelimitse, jättämällä vastaajaan viesti tai nettiajanvarauksesta 24h ennen varattua aikaa. Tämän jälkeen perutuista ajoista jotka perutaan max. 6 tuntia ennen hoitoa peritään 50 % ja sen jälkeen tai kokonaan peruuttamatta jätetyistä ajoista 80 % hoidon hinnasta. Muistattehan saapua paikalle ajoissa ja ilmoittaa myöhästymisestä. Jos myöhästytte enemmän kun 10 min joudumme siirtämään aikanne toiseen ajankohtaan ja veloittaa 80 % hoidostasi.

 

MAKSUVÄLINEET

Maksuvälineenä käy käteinen sekä yleisemmät pankki- ja luottokortit.

Perusjalkahoitoon käy myös E-passi!

 

ALENNUKSET

Näyttämällä voimassa olevaa opiskelija- tai eläkeläiskorttia saat 10% alennuksen kaikista normaalihintaisista hoidoista ja tuotteista.

Koulutukset ja lahjakortit eivät oikeuta alennuksiin.

 

LAHJAKORTIT NYT MYÖS NETISTÄ

Meiltä myös saatavilla lahjakortit joko hoitoihin tai summalle. Jos et pääse ostamaan lahjakorttia studiolta niin voit ostaa sen helposti haluamallesi summalle netistä. Osta TÄSTÄ