Tietoa minusta

Elina Kallionpää

Elliinan omistaja
Yritysneuvoja
Mentori

 • Olen kauneudenhoitoalan yrittäjä, ja toiminut yrittäjänä vuodesta 2006. 
 • Elliinan kasvutarina:
  Elliinan matka alkoi siitä, kun itse allergisoiduin luonnonkosmetiikalle sekä kosmetiikassa käytettäville lisäaineille. Vuonna 2006 aloin harrastusmielessä myymään päivätyön lisäksi Mary Kay-kosmetiikkaa, joka soveltuu herkälle iholleni.
  Alkuvuonna 2007 heräsi ajatus kynsimuotoilijan työstä. Tätä ennen olin työskennellyt kaupanalan esimiehenä, josta irtisanouduin ja päätin kokeilla siipiäni yrittäjänä. Yrittäjyys ei ollut minulle kuitenkaan vierasta, koska vuosina 1995–2011 toimin sivutoimisena yrittäjänä maa- ja metsätaloudessa päätyöni rinnalla.
  Aluksi Elliina sijaitsi Janakkalassa, kotini pihapiirissä vuoteen 2016 asti, jolloin palvelut siirtyivät uuteen studioon aivan Turengin keskustaan. Olen toiminut kynsikouluttajana sekä kynsi- ja kosmetiikkatuotteiden maahantuojana. Minulla oli kynsituotteisiin erikoistunut verkkokauppa vuosina 2009–2021.
 • Yrittäjyyden ohella olen suorittanut liiketaloudenperustutkinnon vuonna 2012 sekä yritysneuvojan erikoisammattitutkinnon vuonna 2020.
 • Tällä hetkellä toimin myös yritysneuvojana sekä oppisopimusopiskelijoiden mentorina. Pienyrityksiä haluan auttaa menestymään kokemukseni pohjalta. Elliina on erikoistunut antamaan mentorointia, koulutusta ja yritysneuvontaa uuden yrityksen perustamiseen tai jo olemassa olevan yrityksen kehittämiseen. 
 • Toimin Hämeen Yrittäjien hallituksen varajäsenenä 2023 ja toimin vuosia paikallisyhdistyksen hallituksessa joten yrittäjäjärjestön toiminta on minulle myös erittäin tuttua. 
 • Olen tehnyt useamman vuoden yhteystyötä oppilaitoksien kanssa sekä toiminut oppisopimuskoulutuksien mentorina ja minut löytää mentoripankki palvelusta. 

Koulutus- ja työhistoriani löytyy täältä