Kynsikoulutukset

Kynsikoulutukset

Elliina Kauneus- ja Kynsistudio on kouluttanut kynsimuotoilun ammattilaisia jo vuodesta 2007. Järjestämme laadukasta kynsimuotoilijakoulutusta, josta saat hyvät eväät myös oman kynsistudiosi perustamiseen. Käytämme koulutuksissamme ylellisiä ammattikäyttöön suunniteltuja Mystic Nails tuotteita.

Mystic Nails rakennekynsituotteet ovat korkealuokkaisia kestäviä ja runsaspigmenttisiä. Erittäin lyhyt kovetusaika, hämmästyttävä kestävyys, erinomainen tarttuvuus, loistava joustavuus ja helppo levittäminen sekä muotoilu ovat merkittävät ominaisuudet, jotka saavat käyttäjät vakuuttumaan tuotteiden todella korkeasta laadusta.

Järjestämme myös tuotevaihtajille suunniteltuja koulutuksia. Mystic Nails tuoteperheestä löytyy rakennekynsituotteet erilaisiin asiakastarpeisiin.

Rakennekynsien tekeminen on helppoa ja hauskaa. Opit koulutuksessamme tekemään kynnet turvallisesti ja oikealla tekniikalla.

Koulutushinnasto sis alv 24%

Opi tekemään itsellesi kynnet koulutus. Päivän kesto noin 6 h.
180 € (yksityisopetuksena)

Elliinan peruskoulutus 3 pv + näyttö.
630 € (yksityisopetuksena)

Geelivahvike koulutus. Päivän kesto noin 6 h.
150 € (ryhmässä 2-3 hlö)
180 € (yksityisopetuksena)

Täydennyskoulutus. Päivän kesto noin 6 h.
150 € (ryhmässä 2-3 hlö)
180 € (yksityisopetuksena)

Täydennyskoulutus. Päivän kesto max. 4 h.
90 € (ryhmässä 2-5 hlö)
120 € (yksityisopetuksena)

Koulutukset järjestetään Turengin studiolla yksityisopetuksena. Koulutukset sopii aloittelijoille ja niille jotka ovat jo alalle kouluttautuneet ja haluavat vaihtaa Mystic Nails tuotesarjaan. Kaikissa koulutuksissa käytetään Mystic Nails tuotteita. Koulutushinta ei sisällä aloituspakettia. Kaikki koulutushinnat sisältävät alv. 24 %