HINNAT

Kaikki hinnat Elliina:ssa sisältävät alv. 24 %. Tuotteiden hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Oikeus hintojen muutokseen ilman erillistä ilmoitusta pidätetään.

TOIMITUS

Postimaksu on kiinteä 5.70€/ tilaus.

Toimituskulut 0 € yli 70 € tilauksissa

Nouto sovitusti maksutta Elliina Kauneus- ja Kynsistudiolta

Toimittajana matkahuolto

Toimitustapa valitaan verkkokaupan kassalla. Ilmaiseen toimitukseen oikeuttavat tuotteet lähetetään edullisemman lähetystavan mukaan. Kun tilauksen yhteissumma ylittää 70 € saat ilmaisen toimituksen.  Emme korvaa toimitusmaksuja jos oikea toimitustapa ei ole valittu.

Alle 3cm paksuiset lähetykset lähetetään postin kautta suoraan kotiin.

LAHJAKORTTI

Kun ostat lahjakortin niin lähetän sinulle sähköpostissa kupongikoodin millä saat lahjakortin arvosta alennusta verkkokaupan kassalla tilauksestasi.

Jos haluat lahjakortin antaa lahjaksi niin kirjoita lisätietoihin lahjakortin saajan tiedot sekä s.postiosoite ja haluamasi terveiset lahjan saajalle. Näin lähetän alennukseen oikeuttavan kuponkikoodin suoraan lahjan saajalle sähköisesti.
Voit myös laittaa lähettämäni kuponkikoodin haluamaasi korttiin ym. jonka annat itse lahjan saajalle. Näin lahjasta tulee vieläkin henkilökohtaisempi.

Lahjakortin kuponkikoodi on voimassa 6 kk ostopäivästä alkaen.
PS. Verkkokaupasta ostetut lahjakortit eivät käy studiolla/noutomyymälässä.Kun tilaat pelkän lahjakortin niin valitse toimitustavaksi nouto myymälästä.

PAKETIN SEURANTA

Saat sähköpostitse paketin seurantanumeron kun tilauksesi on lähetetty. Seurantanumerolla voit seurata pakettiasi kuljetusliikkeen sivuilla. Pieniin kirjelähetyksiin emme saa postin seurantanumeroa.

Kun paketti on lähetetty saat toimitusvahvistuksen sähköpostiisi heti, kun tilauksesi on lähetetty. Voit myös tarkistaa omalta tililtäsi tilauksesi tilan.

MYYNTIALUE

Verkkokaupassa myytäviä tuotteita toimitetaan ainoastaan Suomen alueelle. Myymme tuotteita täysi-ikäisille henkilöille ja siksi edellytämme 18-vuotiaalta huoltajan suostumusta ostosten tekoon. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

MAKSUEHDOT 

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj
y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com 

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet sekä maksut osamaksulla. Voit maksaa Nordean, Osuuspankin, Säästöpankin, POP-pankin, Danske Bankin, Handelsbankenin, S-pankin, Ålandsbankenin ja LähiTapiola pankin maksupainikkeilla. Maksun saajana tiliotteella näkyy Paytrail Oy.

OP Osta laskulla

 • Yli 20-vuotiaille Suomessa asuville, joilla suomalainen henkilötunnus
 • 50–5000 € ostoksille
 • Ensimmäiselle maksuerälle korotonta maksuaikaa 30 päivää
 • Tunnistautuminen suomalaisen pankin verkkopankkitunnuksilla
 • Luotonantaja tarkistaa luotto- ja osoitetiedot
 • Laskutuslisä ostajalle 2 €/kk

Luotonantaja on OP Yrityspankki Oyj. Kuluttajien kysymyksiin vastaa rahoituksen asiakaspalvelu: kuluttajarahoitus@op.fi

Collector

Kuluttajalasku ja -osamaksu (B2C)

 • Yli 20-vuotiaille yksityishenkilöille Suomessa
 • Kertaostos max. 5000 €
 • Laskulla automaattisesti korotonta maksuaikaa seuraavan kuukauden loppuun
 • Laskutuslisä ostajalle 2,95 €
 • Ostaja voi muuttaa laskun osamaksuksi, jolloin takaisinmaksuaika max. 36 kk

Lisätietoja: www.collector.fi

Jousto

 • 20–75-vuotiaille suomalaisille yksityishenkilöille
 • Laskulle 14 vrk korotonta maksuaikaa
 • Tunnistautuminen suomalaisen pankin verkkopankkitunnuksilla
 • Osamaksussa 1–24 kk:n maksuaika
 • Kertaostos laskulla 20–1000 €, osamaksulla 20–5000 €

Lue lisää: www.jousto.com

Tilauksen lähettämisen jälkeen tulee sivu, jossa on maksupainikkeita. Valitse itsellesi sopivin maksutapa, jonka jälkeen maksutoimitus siirtyy maksulaitoksen sivuille valitsemaasi palveluun. Elliina ei saa haltuunsa missään vaiheessa käyttäjän pankki tai tilitietoja. Turvallista, helppoa ja nopeaa ostamista.

TOIMITUSAIKA

Tilauksen käsittelyaika on noin 1-2 päivää. Toimitusaika Suomessa 1-3 arkipäivää  varastossa oleville tuotteille. Toimitusajalla tarkoitetaan arkipäiviä jolloin matkahuollon palvelut toimivat normaalisti. Pyrimme toimittamaan tuotteet mahdollisemman pian. Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Verkkokauppa ei ole vastuussa lähetyksestä jos asiakas on ilmoittanut väärän toimitusosoitteen. Pokkeavista toimitusajoista ilmoitamme verkkokaupan etusivulla tai faceryhmässämme elliina.net/kauppa. 

ENNAKKOTILATTAVAT TUOTTEET

Tarkista jokaisen tuotekategorian tai tuotteen kohdalta onko tuote ennakkotilaustuote. Tarkista ennakkotilattavan tuotteen toimitusaika info(at)elliina.net koska yleensä tuote tilataan vasta kun seuraavaa tilausta teemme valmistajalta. Jos tilaamaasi tuotetta ei ole päätukussa otamme sinuun yhteyttä. Ennakkotilattavasta tuotteesta teemme sinulle erillisen laskun johon lisätään toimituskulut. Kun teemme tilauksen päätukkuun, niin normaalisti saamme tuotteet varastoomme 4-5 viikon sisällä päivästä, jolloin päätukku on vastaanottanut tilauksemme..

VAIHTO- JA PALAUTUSEHDOT

Palautus

Sinulla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen oikeus vaihtaa tai palauttaa tuotteet 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta, tämän jälkeen emme valitettavasti hyväksy palautuksia. Palautuksen tai tuotevaihdon ehtona on, että tuote ja sen alkuperäinen pakkaus ovat virheettömiä, eikä pakkausta ole avattu. Emme ota vastaan avattuja tuotteita. Virheettömän tuotteen palautumiskuluista vastaa asiakas.

Myyjä ei vastaa vioista, jotka ovat aiheutuneet väärästä varastoinnista, väärästä käytöstä, jotka eivät johdu myyjästä. Myyjän vastuu ei koske tavaran normaalia kulumista, huononemista tai ulkopuolisista syistä johtuvia vahinkoja.

Emme vastaanota tai hyvitä myöhässä tulleita palautuksia, ellei asiakkaalla ole kuittia todisteena, että palautus on lähtenyt häneltä ajoissa. Palautusoikeus alkaa siitä kun asiakas vastaanottaa tuotteen/tuotteet.

Kun palautuksesi on vastaanotettu, lähetämme sinulle sähköpostivahvistuksen palautuksesta. Ilmoitamme samalla myös mahdollisesta hyvityksestä.

Hyvitys maksetaan takaisin samalle maksutavalle, jonka valitsit tuotteen ostaessasi. Jos olet maksanut tilauksesi luotto- tai pankkikortilla, palautetaan summa takaisin kortillesi. Pankkisiirrolla tehdyn tilauksen palautus hyvitetään pankkitilillesi.

Kaikista palautuksista on sovittava etukäteen, joten ota viipymättä yhteys (info(at)elliina.net), jos haluat vaihtaa tai palauttaa tuotteen. Palautamme maksamasi tuotteiden summan 14 vuorokauden kuluessa tilillesi kun olemme tarkastaneet tuotteet.

Muistathan, että sinä olet asiakkaana vastuussa siitä, että palautuksesi tulee perille meille, joten säilytä aina saamasi palautuskuitti. Käytä samaa toimitustapaa kuin tilauksessasi. Pakkaa tuotteet huolella.

Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot:

tilausnumerosi, nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi

pankkitilinumerosi

sekä kopio Elliinan lähettämästä  tilausvahvistuksesta

Palautusosoite:

Elliina
Tohvelantie 9 K 21
14200 Turenki

Kun asiakas palauttaa tuotteet, emme korvaa palautuksesta aiheutuneita edestakaisia toimituskuluja, vaan ainoastaan tilaamien tuotteiden arvon. Tämä ei kuitenkaan koske viallisen tuotteen palautusta. Emme lunasta jälkivaatimuspalautuksia. Noutamaton tilaus ei ole palautus eikä tilauksen purku. Noutamattomasta tilauksesta perimme 25 € käsittelymaksun sekä matkahuollon veloittaman kuljetushinnan.

Viallisen tuotteen palautus

Kaikista palautuksista on aina sovittava kauppiaan kanssa etukäteen. Reklamointiaika tuotteen noudosta on 14 päivää. Tuotteesta kannattaa aina ottaa kuva ennen käyttöä/palautusta ja lähettää se info(at)elliina.net. Tavoitat meidät parhaiten sähköpostilla osoitteesta info(at)elliina.net tai puhelimella numerosta 040-5688578 jolloin kerromme sinulle palautuskoodin. Viallinen tuote vaihdetaan ainoastaan samaan uuteen nimikkeeseen. Kauppias ei korvaa palautuksesta aiheutuneita kuluja, ellei palautuksesta ole ensin sovittu kauppiaan kanssa. Tarkastamme aina kaikki palautetut tuotteet, ennen kun teemme hyvityksen.

Toimituksessa rikkoutuneet lähetykset

Valitettavasti matkahuolto ei huolellisesta pakkaamisesta huolimatta aina onnistu kuljettamaan paketteja ehjänä perille. Tämän takia on hyvä jo lähetystä noudettaessa tarkistaa paketin kunto ja mahdolliset vauriot paketissa. Mikäli lähetys on vaurioitunut matkahuollon kuljetuksessa, tee HETI vahinkoilmoitus. Tuotteesta kannattaa aina ottaa kuva ennen käyttöä/palautusta ja lähettää se info(at)elliina.net. Ota myös yhteys kauppiaaseen, niin sovimme uuden tuotteen toimituksesta.

Vastuuvapautus

Kun ostat Elliina:sta, sinä asiakkaana, myös hyväksyt kaikki liiketoimintaehtomme.

Tuotevastuu

Tuotteen valmistaja/tuottaja/maahantuoja EU alueella vastaa tuotteiden  ja aineiden rekisteröinnistä Euroopan kemikaalivirastoon, käyttöturvallisuustiedotteiden ja käyttöohjeiden laatimisesta, sekä tuotteiden  ja aineiden asianmukaisesta merkitsemisestä, sekä siitä että tuotteet on direktiivien mukaisia kun ne luovutetaan kuljetettavaksi Elliinaan.

Elliina tilaa kaikki aineet ja tuotteet EU alueen sisällä myyntipakkauksissaan ja vastaa jakelijana viimekädessä siitä että tuotteet on asianmukaisesti merkitty ja tuote ulkoisesti on kunnossa, kun se luovutetaan toimitettavaksi asiakkaalle. Elliina huolehtii asiakaspalautuksien vastaanottamisesta toimitusohjeiden mukaisesti.

Kuljetusyhtiöt vastaavat tuotteiden kuljetuksista toimitusehtojensa mukaisesti.

Elliinalla on myös noutopiste, josta tuotteet voi noutaa sopimuksen mukaan, eikä silloin vastaa kuljetuksen aiheuttamista vaurioista tuotteessa.

Tuotteiden tilaaja, eli kuluttaja tai loppukäyttäjä vastaa siitä, että käyttää tuotteita ohjeiden ja käyttötarkoituksen mukaisesti

Riidanratkaisu kuluttajakaupassa

Olethan yhteydessä ensin Elinaan p. 0405688578 tai info(at)elliina.net jos olet tyytymätön kauppaan.

Yritysten kerrottava kuluttajille verkkosivuillaan riidanratkaisuelimestä 9.1.2016 lähtien:

Jos kauppasopimusta koskevaa riitaa/erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolen välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttavariitalautakunta.fi)  ratkaistavaksi.

Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (kuluttajaneuvonta.fi).

MUUTA

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.