ELLIINAN KANTA-ASIAKASOHJELMA 2018

Säännöt

Elliinan kanta-asiakasohjelmaan liittyminen vaatii rekisteröitymisen. Se on tarkoitettu rekisteröityneille asiakkaille, ei jälleenmyyjille. Pisteisiin oikeuttaviin summiin ei lasketa toimituskuluja. Pisteet ovat aina vuosikohtaisia ja niitä ei voi siirtää seuraavalle vuodelle.

Kanta-asiakkuus loppuu ja pisteet nollautuu kun asiakas poistuu verkkokaupan asiakasrekisteristä.  Palautetuista tai peruutetuista tilauksista ei kerry pisteitä.

MIKÄ ON KANTA-ASIAKASOHJELMA

Kanta-asiakasohjelma on Elliinan verkkokauppa-asiakkaille tarkoitettu ohjelma jolla haluamme kiittää ja palkita uskollisia asiakkaitamme. Pisteitä kerrytät ostamalla tuotteita verkkokaupastamme www.elliina.net/kauppa. Jokaisen vuoden lopussa laskemme pisteesi ja lähetämme sinulle lahjakortin summalla jonka olet tienannut pisteillä. Lahjakorttia voi käyttää vain normaalihintaisiin tuotteisiin verkkokaupassa. Lahjakortti on voimassa aina 1 kk.

MITEN KARTUTAN PISTEITÄ

Tekemällä ostoksia verkkokaupassamme.

Kun rekisteröidyt Elliinan verkkokauppaan asiakkaaksi ja teet ensimmäisen tilauksen saat 1 pisteen.

1 (yksi) piste on arvoltaan 5 €

Jokaisesta verkkokaupassa käyttämästäsi 200 € saat yhden pisteen

Lisäksi  sinulla on mahdollisuus saada lisäpisteitä seuraavanlaisesti kun kertaostoksesi on:

  • 150 € kertaostos oikeuttaa 1 lisäpisteeseen
  • 450 € kertaostos oikeuttaa 2 lisäpisteeseen
  • 750 € kertaostos oikeuttaa 4 lisäpisteeseen
  • 1050 € kertaostos oikeuttaa 6 lisäpisteeseen

Esim.

  • Vuosiostos 600 € saat 3 pistettä joka oikeuttaa 15 € lahjakorttiin
  • 600 € vuosiostoksen lisäksi olet tehnyt vuoden sisällä kaksi 150 € kertaostosta joista sinulle kertyy 2 lisäpistettä jolloin pistemääräsi kasvaa 5 joka oikeuttaa 25 € lahjakorttiin
  • Vuosiostos 1200 € saat 6 pistettä joka oikeuttaa 30 € lahjakorttiin
  • 1200 € vuosiostoksen lisäksi olet tehnyt vuoden sisällä kaksi 450 € kertaostosta joista sinulle kertyy 4 lisäpistettä jolloin pistemääräsi kasvaa 10 joka oikeuttaa 50 € lahjakorttiin