• 040-9307075
  • info(at)elliina.net

Koulutukset ja kauneusillat

 

Kynsikoulutukset:

Elliina Kauneus- ja Kynsistudio on kouluttanut kynsimuotoilun ammattilaisia jo vuodesta 2007. Järjestämme laadukasta kynsimuotoilijakoulutusta, josta saat hyvät eväät myös oman kynsistudiosi perustamiseen. Käytämme koulutuksissamme ylellisiä ammattikäyttöön suunniteltuja Mystic Nails tuotteita.

 

Mystic Nails rakennekynsituotteet ovat korkealuokkaisia kestäviä ja runsaspigmenttisiä. Erittäin lyhyt kovetusaika, hämmästyttävä kestävyys, erinomainen tarttuvuus, loistava joustavuus ja helppo levittäminen sekä muotoilu ovat merkittävät ominaisuudet, jotka saavat käyttäjät vakuuttumaan tuotteiden todella korkeasta laadusta.

 

Järjestämme myös tuotevaihtajille suunniteltuja koulutuksia. Mystic Nails tuoteperheestä löytyy rakennekynsituotteet erilaisiin asiakastarpeisiin.

Rakennekynsien tekeminen on helppoa ja hauskaa. Opit koulutuksessamme tekemään kynnet turvallisesti ja oikealla tekniikalla.

 

Koulutushinnasto sis alv 24%:

Opi tekemään itsellesi kynnet koulutus 6 h 

150 € (ryhmässä 2-7 hlö)

180 € (yksityisopetuksena)

Elliinan peruskoulutus 3 pv + näyttö

500 € (ryhmässä 2-4 hlö)

650 € (yksityisopetuksena)

Elliinan laaja peruskoulutus 5 pv + näyttö

800 € (ryhmässä 2-4 hlö)

1000 € (yksityisopetuksena)

Fill&Form geelikoulutus max. 4 h 
(tarkoitettu vain kynsimuotoilija koulutuksen käyneille)

80 € (ryhmässä 2-4  hlö)

110 € (yksityisopetuksena)

 

Geelivahvike koulutus  1 pv

150 € (ryhmässä 2-4  hlö)

200 € (yksityisopetuksena)

Täydennyskoulutus 1 pv

150 € (ryhmässä 2-4  hlö)

200 € (yksityisopetuksena)

Täydennyskoulutus max. 4 h

80 € (ryhmässä 2-7 hlö)

110 € (yksityisopetuksena)

Sähköviilan käyttökoulutus max. 4 h 

100 € (ryhmässä 2-7 hlö)   

Varpaankynsien geelauskoulutus max. 4 h 

100 € (ryhmässä 2-4 hlö)    

Geelilakkauskoulutus  max .3 h 

50 € (ryhmässä 2-4 hlö)

Tuotevaihtajan up date max. 2 h 

Maksuton (ryhmässä 2-7 hlö)

50 € (yksityisopetuksena)      

 

Koulutukset järjestetään Turengin studiolla. Ryhmäkoulutuksia järjestän sopimuksen mukaan myös muilla paikkakunnilla.Koulutukset sopii aloittelijoille ja niille jotka ovat jo alalle kouluttautuneet ja haluavat vaihtaa Mystic Nails tuotesarjaan. Saatavana myös yksityisopetusta sopimuksen mukaan. Kaikissa koulutuksissa käytetään Mystic Nails tuotteita. Koulutushinta ei sisällä aloituspakettia. Voit valita valmiin aloituspaketin tai tuotteet voidaan räätälöidä koulutuksen alussa tarpeittesi mukaan.  Kaikki koulutushinnat sisältävät alv. 24 %

 

Kauneusillat:

Yritykseni järjestää ja tarjoaa kauneusiltoja esim. meikki-, ihonhoito- ja manikyyrikursseja sekä yrityksille että yksityisille. Suositut kauneusiltamme ovat laadukas hemmottelulahja esim. työntekijöillesi, sidosryhmillesi, asiakkaillesi, läheisillesi tai vaikka morsiamelle morsiusneitoineen ja myös miehet ovat tervetulleita! Toiveittesi mukaan voit tilata minut esimerkiksi työpaikallesi tai kotiisi. Kysy myös yrityksille, oppilaitoksille, kurssikeskuksille ja muille alasta kiinnostuneille tarkoitettuja räätälöityjä koulutuspaketteja! 

 

Lasten/nuorison synttäripaketit ja ihonhoito- , meikkaus- ja minimanikyyrikurssit
Haluatko järjestää  jotain erikoista tyttäresi synttäreillä tai oletko kohdannut ongelmia, kun tyttäresi aloittaa itsestään huolehtimisen. Kutsukaa ystävät koolle Elliina Kauneus- ja Kynsistudioon! Tyttäresi voi tulla yksin tai ystävien kanssa saamaan opastusta miten kannattaa meikata, miten ihoa hoidetaan jne.

 

Pari kolmetuntiseen synttäripakettiin /kurssiin voit valita aiheen seuraavista vaihtoehdoista:
ihonhoito-opastus
meikkiopastus
kynsienhoito
kevyt meikki tai kynsien hoito synttärisankarille
kirjallinen materiaali

Paketit 6-11 sekä 12-17-vuotiaille
Hinta 80 e / 4-6 henkeä

 

Paketin voi räätälöidä myös oman mielen mukaan.Kurssilla puhumme ihonhoidosta, meikkaamisesta ja käsien- sekä kynsienhoidosta
Miten nuoren ihoa tulisi hoitaa ja miksi ihonhoito on tärkeää. Meikkaaminen, mistä kaikki alkaa, miksi käyttää meikkiä, miten peittää ihovirheet, meikkitrendit, meikkivälineet ja niiden huolto. Meikkaaminen on sekä hauskaa että helppoa! Kynsien hoito, lakkaus ja koristelu.Kurssilta on mahdollisuus hankkia sopivat ihonhoito-, meikki- ja käsienhoito- ja vartalonhotitotuotteet sekä kynsikoristeet.Tilaisuuden aikana tehdyistä ostoksista –15 %.

 

Ryhmien tilaisuudet voidaan järjestää myös haluamassasi paikassa.
                                 

Erittäin suosittu myös lahjakorttina. Kysy lisää!