• 040-5688578
  • info(at)elliina.net

Kasvohoidot

 

Perinteinen kasvohoito 62 €

sis. alkupuhdistus, ihoanalyysi, kuorinta ihotyypin mukaan, mekaaninen puhdistus, kulmien siistiminen, hieronta, naamio, hoitovoide

 

Ultraäänikasvohoito 70 €

sis. alkupuhdistus, ihoanalyysi, ihonpuhdistus ultraäänellä, mekaaninen puhdistus, seerumin imeyttäminen ultraäänellä, kulmien siistiminen, hieronta, naamio, hoitovoide

-  ilman hierontaa 65 €

 

Timanttikasvohoito 65 €

sis. alkupuhdistus, ihoanalyysi, timanttihionta, mekaaninen puhdistus, kulmien siistiminen, naamio, hoitovoide

 

Pikakasvohoito  35 €

sis. alkupuhdistus, kuorinta ihotyypin mukaan, naamio, hoitovoide

 

Nuorten kasvohoito 50 €

sis. alkupuhdistus, ihonpuhdistus ultraäänellä, mekaaninen puhdistus, naamio, hoitovoide

 

Miehekäs kasvohoito 50 €

sis. alkupuhdistus, kuorinta, mekaaninen puhdistus, hieronta, naamio, hoitovoide

 

Kaikkiin kasvohoitoihimme kuuluu maksuton ihonhoito-opastus sekä kotihoito-ohjeet

 

Käytämme hoidoissamme laadukkaita Denova Pro tuotteita. Myymme tuotteita myös mukaan! Denova Pro on korkealaatuinen ihonhoitosarja, jossa yhdistyvät laadukkaat ainesosat, luonnollisuus ja erinomainen hintalaatusuhde. Denova Pro on palkittu ihonhoidon ammattilaissarja, josta on kasvanut Suomen suosituin kauneushoitolamerkki.

 

Laaja valikoima takaa yksilölliset hoidot

Denova Pron tuotteilla räätälöidään jokaiselle yksilöllinen kasvohoito ja parhaiten sopivat kotihoitotuotteet. Denova Pro sisältää hoitotuotteita kaikille eri ihotyypeille. Lisäksi tarjolla on paljon erikoistuotteita, joiden avulla räätälöidään hoidot jokaisen tarpeisiin.

 

Korkealaatuiset luonnolliset ainesosat 

Denova Pro laboratoriot ovat 25 vuoden kokemuksella valinneet tuotteisiin parhaiten ihoa hoitavat ainesosat. Tuotteet pohjautuvat mm. ihoa kohottavaan manteliproteiiniin, kosteuttavaan vuohenmaitoon, puhdistavaan saveen, rauhoittaviin kasviuutteisiin ja ihoa hellivään merilevään. Säilövien aineiden pitoisuudet on minimoitu.Tuotteissa suositaan luomuraaka-aineita. Kaikki tuotteet ovat allergiatestattuja.Tuotteiden teho ja turvallisuus on kliinisesti testattu. Tuotteita ei ole koskaan testattu eläimillä.