• 040-5688578
  • info(at)elliina.net

Ajanvaraus

 

Studiomme on avoinna ti-ke klo 10.00-17.00, sekä to klo 13.00-19.00. Muina aikoina olemme joustavasti avoinna sopimuksen mukaan.

 

Parhaiten varaat itsellesi hemmotteluajan soittamalla  p. 0405688578 tai sivun alhaalta nettiajanvarauksesta. Nettiajanvaraus on auki vain kiinteiden aukioloaikojemme mukaan joten soittamalla saat joustavasti ajan myös muina aikoina. Yritämme aina vastata puhelimeen mutta hoitotöiden yhteydessä tämä ei ole mahdollista. Jos emme vastaa puheluusi ja haluat että otamme sinuun yhteyttä niin jätä vastaajaan viesti tai lähetä tekstiviestillä soittopyyntö.

 

Talon sisäpihalla on 2 kpl Elliinalla merkittyä autopaikkaa johon voit vapaasti jättää autosi. Jos nämä paikat on varattu auton voit jättää tien toiselle puolelle linja-autoaseman eteen. Ethän pysäköi kerrostalon muille paikoille tai parkkipaikan reunoille.

 

VARAUSEHDOT

Tehdessään varauksen asiakas sitoutuu noudattamaan varausehtoja. Ajanvaraus on sitova. Peruutukset tulee ilmoittaa puhelimitse, jättämällä vastaajaan viesti tai nettiajanvarauksesta 24h ennen varattua aikaa. Tämän jälkeen perutuista ajoista peritään 50 % ja kokonaan peruuttamatta jätetyistä ajoista 75 %. Sähköpostilla tai tekstiviestillä ei voi perua tai muuttaa aikoja. Muistattehan saapua paikalle ajoissa ja ilmoittaa myöhästymisestä. Jos myöhästytte enemmän kun 15 min saatamme joutua siirtämään aikanne toiseen ajankohtaan.

 

MAKSUVÄLINEET

Maksuvälineenä käy käteinen sekä yleisemmät pankki- ja luottokortit

 

ALENNUKSET

Näyttämällä voimassa olevaa opiskelija- tai eläkeläiskorttia tai Janakkalan Osuuspankin omistaja-asiakaskorttia saat 10 % alennuksen kaikista normaalihintaisista hoidoista ja tuotteista. Koulutukset ja lahjakortit eivät oikeuta alennuksiin 

 

Lämpimästi Tervetuloa rentoutumaan, uudistumaan ja ehkä jopa nuorentumaankin